Rólunk

30 / 40 / 8000 / 0 – néhány izgalmas szám a Hungarofékről

0
A Hungarofék már több mint 30 éve teszi biztonságosabbá kamionok, buszok, pótkocsik útjait.
0
A Hungarofék raktárában 40 különféle márka található meg, amelyek egytől-egyig a kiváló minőséget képviselik.
0
Közel ennyi fékalkatrészt tudunk az ország bármely pontjára kiszállítani egyetlen nap alatt.
0
Pontosan ennyi reklamáció futott be hozzánk az elmúlt években.

Ismerje meg a Hungarofék csapatát

Ők azok, akik nem munkát végeznek, hanem élvezettel dolgoznak. Akik mindent tudnak a fékalkatrészekről, és ezt a tudást szívesen tovább is adják Partnereinknek.

Akik mindent megtesznek, hogy az Ön gépjárműveibe a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legjobb minőségű fékalkatrészek kerüljenek. Ismerjen meg minket, hogy aztán mi is megismerhessük Önt.

A Hungarofék Kft. több mint 20 éve a magyar fékdob- és féktárcsapiac meghatározó szereplője. Kezdeti tevékenységünk, a fékdobok gyártása mai napig kiváló minőségben történik telephelyünkön, többek között a Rába hidakra első beépítésre is.

A féktárcsás rendszerek megjelenésével az évek során erős beszállítói hátteret építettünk ki, így a világ meghatározó féktárcsa és fékbetét márkáinak hazai képviseletét – a haszonjárművek területén – mi látjuk el, a vevői igényekhez igazodva.

Mindezek mellett több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a szűrők és karosszéria elemek területén is. Az Amerikában igen népszerű Baldwin szűrők magyarországi térhódítása cégünkhöz fűződik.

Vevőink között éppúgy megtalálhatók nagy flották, mint szervizek illetve kiskereskedők is, az ország egész területéről. Elsődleges célunk hosszú távú kapcsolatok kialakítása, minőségi szolgáltatással és magas szintű szakmai támogatással.

Üdvözlettel:
Palatics Attila és Ifj. Palatics Attila

Képek termékeinkről és a gyártásról

Büszkén gyártunk már több mint 30 éve!