Rólunk

Hungarofék - Fékalkatrészt a fékspecialistától

Mit kell cserélni, miért, mivel, hogyan, mennyiért és hol? Ezek a kérdések merülnek fel , ha egy teherautó vagy busz netán egy pótkocsi nem megfelelően fékez. A Hungarofék szakemberei ezekre a kérdésekre tudják a választ és segítenek Önnek a legjobb és leggazdaságosabb megoldás kiválasztásában.

Miért a Hungarofék a  legjobb ezen a területen?

Azért , mert már több,  mint 40 éves fékdobgyártó múlttal rendelkezünk, melynek során a legnagyobb európai fékalkatrész kereskedők beszállítójaként, jármű– és futóműgyárak beszállítóiként vehettünk részt a termékek fejlesztésében, kapcsolatba kerültünk a legnagyobb fékbetétgyárakkal és fékrendszer gyártókkal.

Ismerjük és alkalmazzuk a fékdobok és féktárcsák anyagára, a  megmunkálás pontosságára vonatkozó járműgyártói előírásokat, az állandó gyártói minőség biztosításával kapcsolatos követelményeket. Tudjuk, hogy melyik terméknek hol milyen méretűnek és milyen tűrésűnek kell lenni és ráadásul vannak eszközeink a méretek ellenőrzéséhez.

Kezdettől figyelemmel kisérjük és követjük a tárcsafékes rendszerek fejlődését, ismerjük az egyes generációs hibákat és azok megoldásait.

Folyamatosan részt veszünk a legnagyobb fékbetét gyártók képzésein,  így  tudjuk  melyik járműre milyen anyagminőségű fékbetét a gyári eredeti minőség, és milyen üzemeltetési körülményre mi a leggazdaságosabb megoldás. Ismerjük, hogy milyen fejlesztési  célokat tűztek ki a gyártók és milyen új dolgok kerülnek bevezetésre.

Már több, mint 1 millió fékdobot és féktárcsát adtunk el Magyarországon és a környező országokban. A fékbetétek eladása is eléri a 100 000 darabot évente.

A legjobb légfék alkatrész gyártókkal, újjáépítő cégekkel vagyunk kapcsolatban akik jelentős  üzleti sikereket értek el azzal , hogy az eredeti alkatrészeknek megfelelő termékeket  , hogy lehet olcsóbban előállítani. Azt is tudják, hogy  milyen megoldásokkal lehet az eredeti féknyergek  minőségét elérni  illetve meghaladni az a felújítás során.

Hungarofék – Mi nem csak fékezünk

Bár a nevünk is a fékre utal, partnereink a szűrők szakértőjeként is számon tartanak. A legnagyobb és legjobb szűrőgyártók között ismertek az amerikai Parker Hannifin cégcsoport tagjai a Baldwin Filters, Parker,  Racor, Fuel Manager  akikkel régóta közösen gondolkodunk , fejlesztünk és együttműködünk. Igen népszerű a világszerte ismert litván MFilter szűrői és a német Samco cég GFT márkanéven futó termékei is.

Szűrőinkkel nemcsak a belső égésű motorok üzemanyagellátó rendszereinek, kenőolajainak, és levegő rendszerének magas szintű követelményeit teljesítjük, hanem a hűtő-, kipufogo-, kabin-, és hidraulika rendszerek szűréstechnikájára is kifogástalan megoldásokat ajánlunk.

Nemcsak gyártunk és márkák képviseletét ellátva alkatrészeket forgalmazunk..

Jelentős és egyre szélesebb körben bővül a fékalkatrészeket felújító tevékenységünk is. Fékdobokat, féktárcsákat szabályozunk, fékbetéteket cserélünk, fékpofákat javítunk és Knorr, Meritor, Wabco, BPW, Haldex rendszerű féknyergeket újítunk fel angliából átvett egyedi felújító technológiával. Az angol cégektól vagy saját felújításból származó – a forgalmazáshoz és beépítéshez suzükséges engedéllyel ellátott -féknyergeket cseredarab ellenében készletről forgalmazzuk.

Hungarofék – Alkatrész  közvetlenül  a gyártóktól

Egy fékszakértőnek nem csak elméletben kell ismernie az alkatrészeket, tudnia kell beszereznie és készletezni is.

Mi minden alkatrészt közvetlenül a gyártóktól kapunk a lehető legkedvezőbb feltételekkel. Ezzel elkerüljük a felesleges árfelhajtó költségeket.

Több minőségi és árkategóriában tartjuk készleten a különböző fékalkatrészeket  és ráadásul nemcsak a gyakran keresett termékeket.

Hungarofék – Legyen partnerünk

Vevőink között éppúgy megtalálhatók a nagy flották, szervizek illetve kiskereskedők is az ország egész területéről, mint a legkisebb fuvarozó vállalkozások. Elsődleges célunk a hosszú távú kapcsolatok kialakítása az általunk nyújtott  minőségi szolgáltatással és magas szintű szakmai támogatással.

Ha partnerek leszünk tovább javulnak a beszerzési feltételeink  és ennek hasznából Önt is részesítjük

Üdvözlettel,

Palatics Attila és Ifj. Palatics Attila

Képek termékeinkről és a gyártásról